Villa te koop

3 slaapkamers 207 vierkante meters

Immoweb code : 10895051
Immoweb code : 10895051

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
207 vierkante meters bewoonbare ruimte
580 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige en ruime villa in oase van rust vlakbij het stran…

Geheel in alle rust en privacy vinden we deze luxueuze villa die alle nodige comfort biedt. Deze woning is gelegen in een doodlopende straat op wandelafstand van het strand (800m) en het openbaar vervoer. Deze jonge villa werd perfect onderhouden en de staat is uitstekend.
Bij het betreden van de woning komen we binnen in een ruime en lichtrijke inkomhal met gastentoilet. Van daaruit gaan we naar de ruime en lichtrijke living met open keuken. De keuken is volledig ingericht en beschikt over een groot keukeneiland. In de living is er een haardvuur aanwezig, die zorgt voor de nodige gezelligheid. De woning is voorzien van een luxueuze afwerking.
Verder vinden we op de gelijkvloers nog een ruime garage terug, met aansluiting voor de wasmachine en voldoende bergruimte.
Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een badkamer die voorzien is van inloopdouche en bad. Verder is er nog een zolderberging, die kan dienen voor extra stockage.
Het terras is zuid-gericht, waardoor u er de hele dag in de zon kan vertoeven. De grote en zonnige tuin is daarnaast ook voorzien van tuinhuis, waar voldoende plaats is om fietsen en tuinmaterialen te stockeren.
Als laatste troef is er ook een regenwaterput van 10.000,00 l aanwezig.

Voor de liefhebbers van de kust is er geen betere locatie. U kunt eenvoudig naar het strand wandelen en genieten van het zand, de zeebries en de prachtige zonsondergangen.

Wenst u kans te maken op deze topper? Neem dan zeker contact op met Manu via het…

Neem contact op